ŠTO SPAKIRATI?

 

ODJEĆA

S obzirom na vremenske uvjete tijekom jeseni i proljeća, preporučljivo je ponijeti dovoljno kratkih hlača, majica, toplih odjevnih predmeta i prikladne odjeće za različite vremenske uvjete. Također se preporučuje da ponesete nekoliko trenirki za hladnije dane i noćnu plovidbu. Također je korisno imati prikladno odijelo za jedrenje. Kako biste osigurali udobnost i zaštitu, bitni su zimske rukavice, kapa za skijanje, sunčane naočale, krema za zaštitu od sunca, šeširi ili kape i cipele koje bi trebale biti s đonom koji se ne kliže, tzv. brodarice. Vreće za spavanje su obavezne.

 

POSTELJINA

Mi osiguravamo plahte, jastuke i jastučnice koje se mijenjaju tjedno i peru se u lokalnoj marini. Vaša odjeća također može biti oprana u lokalnoj praonici za oko 2 €/kg. Od vas se zahtjeva da ponesete vreću za spavanje iako ćemo osigurati dodatne prekrivače za krevete ukoliko bude potrebno.

 

OSNOVNA KOZMETIKA (mi ne osiguravamo)

Ručnici, sapun, šampon, pasta za zube, krema za sunčanje 

 

  

SMJEŠTAJ / HRANA

- Tijekom tečaja smještaj je osiguran na jedrilicama, a dodatne opcije hrane dostupne su uz nadoplatu (u Hrvatskoj, cijena pizze ili dnevnog menija iznosi otprilike 10 €, dok su pivo i sokovi oko 2 €).

- Svi pojedinci na brodu doprinose troškovima hrane, a novac se skuplja gotovinom prvog dana tečaja. Ovaj iznos obično se kreće između 50 € i 70 € i dogovara se s vašom posadom i kapetanom.

ŠTO POLAZNIK NAUTIČKOG TEČAJA DOBIVA?

- znanje od najboljih instruktora s dugogodišnjim radnim iskustvom

- mogućnost dobivanja posla tijekom sezone

- napredak u manevriranju sa svim vrstama charter brodova, uključujući katamarane

- mogućnost promjene načina života i postizanja statusa skipera bez posade

ŠTO DALJE?

Tražite i dobijte sve moguće prilike kako biste skupili milje i sakupljajte iskustvo

Pogledajte naš “Mile hunter course“ OVDJE!

Zaposlite se!

VIZE

 

Vize nisu potrebne za građane EU. Ruski gosti trebaju VIZU izvan turističke sezone (1.6. – 15.9.).

 

 PRIJAVI SE!

vrh stranice