TEAM BUILDING / KORPORATIVNO (ZAJEDNIČKO) JEDRENJE
Položaj Jadranskog mora i nova infrastruktura na obali su siguran pokazatelj kako je korporativno jedrenje jedan od najboljih team building programa za kompanije na ovom dijelu Europe. Lagan i brz pristup, bilo autocestom ili avionom, hrvatskoj obali i marinama, te team building putovanja sa sadržajnim i zanimljivim programom, jedni su od najvažnijih razloga zašto sve velike i značajne tvrtke izabiru skipper4you.com za organizaciju događanja ovakve vrste.
Nudimo raznolike, visokoprofesionalne team building programe našim klijentima kao i ostale večernje evente koji se odvijaju na kopnu. Do danas smo izmislili i omogućili slijedeće programe team building jedrenja: free team sailing, navigation task race, return of team spirit, mission impossible, corporate match. Skipper4you je bio začetnik korporativnog / timskog jedrenja, te programa vezanih uz team building jedrenje. Svake godine, počevši od 1999., brojne tvrtke daju svoje povjerenje skipper4you.com timu koji za njih temeljito organizira razne jedriličarske programe na Jadranu.
FREE TEAM SAILING
Slobodno jedrenje bez posebnih zadataka i zaduženja za koje možete biti nagrađeni na poslu. Opuštajući izlet na kojem ćete naučiti ponešto o osnovama jedrenja, Hrvatskoj povijesti, te gastronomiji.
NAVIGATION TASK RACE
Zadatak se obavlja u zanimljivom arhipelagu u blizini Zadra te na Kornatima. Svaki član dobije kartu i zadatak. Zadatak je napisan u obliku zagonetke ili puzzli i uvijek je povezan s navigacijom. Svi članovi tima surađuju i zahvaljujući timskom radu pokušavaju riješiti problem tijekom utrke. Skiperima je zabranjeno aktivno sudjelovanje u igri. Oni samo upravljaju brodom i brinu o sigurnosti putnika. U slučaju da sudjeluje više brodova (više timova) problem se rješava zajednički, timskim radom. Dakle, ovo nije regata - svi timovi rade zajedno.
RETURN OF THE TEAM SPIRIT
Više od 50% menadžera nije zadovoljno s kolektivnim duhom unutar kompanije. Ovaj team building program može biti početak gradnje nove i zdravije atmosfere unutar tima jer program svakako zahtjeva timski rad.
CORPORATE MATCH
Predstavljamo Vam zanimljivu utrku jedrilicama. Za ovu utrku nije bitno iskustvo. Bit će veselo i zabavno, a osnovno znanje ćete ionako dobiti. Bitno je naglasiti da su svi brodovi isti. Pod vodstvom profesionalnih skippera svaka pobjeda na moru poistovjećuje se s pobjedom u poslovnom svijetu. Dobrim timskim radom pobjeda je osigurana.
vrh stranice