TEAM BUILDING / KORPORATIVNO (ZAJEDNIČKO) JEDRENJE
Korporativno jedrenje jedan je od najboljih team building programa za tvrtke na ovom dijelu Europe. Lagan i brz pristup, bilo autocestom ili avionom, Turska, Grčka, Hrvatska, Italija nude mogućnost organiziranja team building programa sa sadržajnim i zanimljivim programom, ne čudi stoga zašto sve velike i značajne tvrtke izabiru nas za organizaciju događanja ovakve vrste.
Nudimo raznolike, visokoprofesionalne team building programe našim klijentima kao i ostale večernje evente koji se odvijaju na kopnu. Do danas smo osmislili i omogućili slijedeće programe team building jedrenja: free team sailing, navigation task race, return of team spirit, mission impossible, corporate match.  S ponosom možemo reći da smo začetnici korporativnog / timskog jedrenja na ovom dijelu Europe,  te svih programa vezanih uz team building jedrenje. Svake godine, počevši od 2003., brojne tvrtke iskazuju povjerenje našem timu koji za njih temeljito organizira razne jedriličarske programe.
FREE TEAM SAILING
Slobodno jedrenje bez posebnih zadataka i zaduženja za koje možete biti nagrađeni na poslu. Opuštajući izlet na kojem ćete naučiti ponešto o osnovama jedrenja, povijesti i gastronomiji destinacije u kojoj jedrimo.
NAVIGATION TASK RACE
Svaki član dobije kartu i zadatak. Zadatak je napisan u obliku zagonetke ili puzzli i uvijek je povezan s navigacijom. Svi članovi tima surađuju i zahvaljujući timskom radu pokušavaju riješiti problem tijekom utrke. Skiperima je zabranjeno aktivno sudjelovanje u igri. Oni samo upravljaju brodom i brinu o sigurnosti putnika. U slučaju da sudjeluje više brodova (više timova) problem se rješava zajednički, timskim radom. Dakle, ovo nije regata - svi timovi rade zajedno.
RETURN OF THE TEAM SPIRIT
Više od 50% menadžera nije zadovoljno s kolektivnim duhom unutar kompanije. Ovaj team building program može biti početak gradnje nove i zdravije atmosfere unutar tima jer program svakako zahtjeva timski rad.
CORPORATE MATCH
Predstavljamo Vam zanimljivu utrku jedrilicama. Za ovu utrku nije bitno iskustvo. Bit će veselo i zabavno, a osnovno znanje ćete ionako dobiti. Bitno je naglasiti da su svi brodovi isti. Pod vodstvom profesionalnih skippera svaka pobjeda na moru poistovjećuje se s pobjedom u poslovnom svijetu. Dobrim timskim radom pobjeda je osigurana.
vrh stranice