Skipper4you.com osnovan je 2003. godine. Nit vodilja bila je omogućiti čarterima najbolju moguću uslugu, jer nautika u Hrvatskoj se tek razvijala. Nakon 5 godina rada, gotovo svi veliki čarteri na Jadranu postaju naši partneri. Od samih početaka pa sve do danas imamo isti cilj. S odličnom organizacijom, ozbiljnim pristupom ka problemima, razvojem novih tehnologija i suvremenom komunikacijom, nautičku uslugu dižemo na višu razinu ne samo u Hrvatskoj nego i na području cijelog Mediterana.
U 2004. počeli smo sa organiziranjem profesionalnih i poslovnih regata kroz naš jedriličarski klub "Skiper". Neke od najvećih tvrtki s ovog dijela Europe prepoznale su našu kvalitetu i trud na tim regatama. Telekomunikacijske tvrtke, tvrtke robe široke potrošnje i ostale velike tvrtke u regiji uključujući strane ambasadore i diplomate za koje smo organizirali "Diplomate Sailing Cup 2006.".
Također smo i ekskluzivni prodajni zastupnik za plovila Topper boats Ltd, najjači brend za školske i klupske jedrilice na svijetu.
Izuzetno smo ponosni na naše dugogodišnje partnere, najveće svjetske čartere i agente; The Moorings, Sunsail, Navigare Yacthing, Sunsail Greece, Navigare Yachting Greece, More Charter, Plavetnilo, Sailogy i mnogi drugi...

Sada nakon 15 godina iskustva s ponosom možemo reći da smo vodeća nautička agencija u Hrvatskoj sa vlastitim edukativnim centrom koja ne samo da opslužuje s nautičkim osobljem nego se specijalizirala u organizaciji teambuilding-a, regata, flotila i ostalih evenata.

 

Iza sebe imamo puno uspješnih godina rada kroz koje smo stekli puno poslovnih partera ali još više kupaca koji su koristili naše usluge i uvjerili se u kvalitetu koju pružamo. Nakon nebrojeno upita sama po sebi rodila se potreba za otvaranjem M.I.C.E. odjela koji se bavi isključivo B2B poslovanjem.
vrh stranice