Skipper4you.com Crew Application

Imate li iskustva kao skiper, domaćica na brodu ili kuhar na brodu? Jeste li možda zainteresirani za prijavu za posao kao član posade?

Dobrodošli u najveću svjetsku bazu skipera, domaćica i kuhara na brodu te ostalih članova posade - Skipper4you.com Crew Application!

Registrirajte se klikom na link i postanite dio svjetskog tima! DOWNLOAD!

  
Budite stalno u tijeku sa svim novostima, kreirajte priču i podijelite je s drugima ili zatražite TECH Support ukoliko imate bilo kakvih tehničkih poteškoća na brodu!

Koja je glavna svrha TECH Support-a?

Jasan i detaljno opisan TECH Support pomoći će Vam pri rješavanju problema na brodu. Ovisno o problemu o kojem se radi posada će Vam ponuditi najbolji savjet kako bi ste uspjeli riješiti nastali problem. Veoma je bitno da jasno i detaljno opišete problem na koji ste naišli te da uz to navedete i ostale bitne uvjete koje bi posada trebala uzeti u obzir.

Važno: Budite sigurni da ste Skipper4you.com Crew Aplication dodali na POČETNI ZASLON!

Jednom kada dodate aplikaciju na početni zaslon pojaviti će se ikona aplikacije potpuno jednaka ikonama nativnih aplikacija. Nakon što aplikaciju dodate na početni zaslon, klikom na ikonu otvoriti će se sama aplikacija, ali u ovom slučaju bez preglednika.

Za više informacija pročitajte FAQ.

Ukoliko imate tehničkih poteškoća sa radom aplikacije, a odgovore ne pronalazite u FAQ, kontaktirajte Skipper4you.com tim slanjem upita na e-mail: info@skipper4you.com

vrh stranice